De All-New Mazda CX-60 in Financiële Renting

Ontdek de All-New Mazda CX-60 al voor € 499¹ per maand

2021_CX-60_GERLHD_C117_EXT_FQ_White_High_Japanese_Premium_WhiteLeather_City_till20240131-2

De All-New Mazda CX-60 vertegenwoordigt alles wat al 100 jaar lang het DNA van Mazda uitmaakt: oogstrelend interieur- en koetswerkdesign, Japans vakmanschap en de nieuwste technologie. En dit alles met maar één doel voor ogen: een uitzonderlijke rijervaring voor u en uw passagiers.

HIGHLIGHTS VAN DE ALL-NEW MAZDA CX-60

1. CO2-BALANS

Mazda's nieuwe plug-in hybride presteert niet alleen uitstekend op het gebied van rijervaring, maar kan ook voortreffelijke verbruikscijfers voorleggen. De nieuwe 8-traps automatische transmissie zorgt voor minder uitstoot en een soepeler optrekvermogen.

2. PRESTATIES

De All-New Mazda CX-60 is Mazda's eerste plug-in hybride. Uitgerust met een 17,8 kWh batterij, biedt de All-New Mazda CX-60 een gecombineerd vermogen van meer dan 300 pk.

3. OPLADEN

Steek de stekker van de All-New Mazda CX-60 in het stopcontact en geniet van emissievrij rijden voor het merendeel van uw dagelijkse ritten. Opladen is eenvoudig en gaat snel. En moet u toch een eindje verder rijden, dan zorgt de benzinemotor ervoor dat u ook langere afstanden aankunt.

4. FISCAAL VOORDEEL

Een gecombineerd vermogen van 327 pk, het Mazda-typerende ‘Jinba Ittai’-rijplezier en een afwerking die uniek is in deze klasse: de CX-60 cumuleert de voordelen als geen ander! En de overheid doet er nog een schepje bovenop: nog t.e.m. 31 december 2022 zijn de aankoop en de brandstofkosten van plug-in hybrides 100% fiscaal aftrekbaar.

Overtuigd van de voordelen? Aarzel dan niet te lang: de troeven van de CX-60 blijven, maar het fiscale voordeel voor plug-in hybrides loopt snel terug. En uiteindelijk zullen vanaf 2026 enkel nog emissievrije voertuigen fiscale voordelen genieten.

FINANCIËLE RENTING 

Kies voor flexibiliteit met financiële renting. De All-New Mazda CX-60 Prime-Line nu al beschikbaar aan € 499¹ per maand. 

MEER WETEN?

Wie kan u het beste helpen dan uw Mazda-verdeler. Neem nu contact op met uw verdeler voor een offerte op maat. 

¹ Prijs excl. BTW voor een Mazda CX-60 2.5 PHEV PRIME-LINE AUTO. Aanbod berekend voor een Financiële Renting op basis van 60 maanden met een voorschot van € 4820 ex. BTW en met een aankoopoptie van 20 %. Betaling met bankdomiciliëring. Dit is een aanbod van Axus nv, Bourgetlaan 42 te 1130 Brussel (ingeschreven in de KBO onder nr. 0403.429.730), handelend onder de handelsnaam Mazda lease, en enkel geldig voor professionele klanten. Geldig tot 31/5/2023 en onder voorbehoud van acceptatie van het dossier door Mazda Lease en de kredietverzekeraar, en na ondertekening ter goedkeuring van de huurofferte en van het raamcontract met de algemene huurvoorwaarden. Onder voorbehoud van wijziging in geval van veranderingen m.b.t. de catalogusprijs, de prijs van opties en toebehoren, de korting en/of van belastingen. Noch de opgave van de standaarduitrusting, noch de technische kenmerken zijn bindend. Het afgebeelde voertuig kan afwijken van het vermelde voertuig. Voor meer informatie over het product, de prijs, de fiscaliteit van uw voertuig, contacteer uw Mazda-verdeler of raadpleeg mazda.be.